Fit & voeding weken

Gezond en verantwoord gewicht verliezen.

 

Weet jij ook niet meer wat je nou wel en niet moet eten om gewicht te verliezen? De ene keer hoor je in de media dat koolhydraten de boosdoener zijn en dan weer vetten, je ziet door de bomen het bos niet meer. Ik kan jou in acht weken leren hoe je gewicht kan verliezen zonder voedingsstoffen te schrappen, geen shakes en niet elke dag een hongergevoel. Je hoeft geen moeilijke gerechten te maken, je blijft dichtbij wat bij jou past. Als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt dan is het de bedoeling dat je niet weer in gewicht aankomt maar stabiel blijft, dat leer je alleen door je eetpatroon zo aan te passen dat het makkelijk vol te houden is en je niet het gevoel hebt dat je aan "het dieëten" bent.


Inhoud

Er is een keuze uit drie verschillende programma's, deze zie je hieronder staan. Alle programma's hebben een duur van 8 weken. 

 

Programma 1 is alleen voeding zonder sporten. Het wordt aangeraden om op een andere manier voldoende te gaan bewegen om je doel uiteindelijk te behalen.

Programma 2 is voeding en sporten in de groepslessen die Bodyshape Ameland aanbiedt. Je kunt zelf aangeven welke lessen je wilt volgen van het rooster. Er wordt aangeraden minimaal 2 keer in de week te sporten.

Programma 3 houdt in dat je voeding kiest met personal training (PT). Je hebt  2 keer in de week PT van een uur, dus twee uren in de week. Wil je meer informatie over PT dan kun je dat vinden op deze site. De prijs voor pakket 3 is inclusief 2 keer PT, wil je vaker in de week dan komen er kosten bij.

 

Je start je 8 weken programma met een intakegesprek, zie uitleg hieronder. Elke week heb je een gesprek om zo je vragen te stellen en te bespreken hoe het gaat met de voeding en de voortgang. Deze wekelijkse gesprekken duren maximaal een half uur. Je wordt met 4 weken weer gewogen en gemeten. Heb je tussendoor vragen of even motivatie nodig dan kan je altijd bellen of appen als je niet kan wachten tot het wekelijkse gesprek. Je wordt de hele 8 weken begeleid.

 

Intakegesprek

Je hebt eerst een gesprek waarin je doel wordt besproken, waarin je aangeeft welk programma je hebt gekozen en alle informatie die wij van je nodig hebben. Denk daarbij ook aan waar je last van hebt, blessures, ziekte e.d. Aan de hand van dit gesprek wordt er een plan voor je gemaakt en wordt je begeleid bij het halen van je doel! Na het intakegesprek wordt je gewogen en je maten opgemeten, buikomvang, armen, benen.

Los consult

Wil je zelfstandig afvallen dan kan je een losse afspraak maken. Je betaald per half uur. In dit gesprek kan je bijvoorbeeld uit laten rekenen wat je caloriebehoefte is en hoeveel calorieën je zou moeten eten om gewicht te verliezen. Alle vragen die je hebt kan je in dit gesprek bespreken. Je wordt niet begeleid, na dit gesprek ga je zelf aan de slag. Als je vervolg afspraken wilt kan dat natuurlijk altijd, maar je hebt niet de begeleiding zoals bij de programma's.

Sporten

Je hebt keuze uit de volgende sporten:

- Total Bodyshape

- Kettlebell combiles

- TRX

- Personal training 

 

Klik op onderstaande knop om de inhoud van de lessen te bekijken

 

LET OP! OP HET MOMENT WORDEN ER GEEN GROEPSLESSEN GEGEVEN! WEL KUNT U TERECHT BIJ BODYSHAPE AMELAND VOOR PERSONAL TRAINING EN DUO TRAINING.

Contactpersoon

Voor informatie en opgave kun je contact opnemen met

Marion Brouwer-Selbach 0630261232

 

 

 

 

Klik op onderstaande knop om de prijzen te bekijken