Fit & voeding weken

Let op! Medio juni 2020 start dit programma

Gezond en verantwoord afvallen of spieren opbouwen?

 

Je kunt aan ons programma deelnemen als je graag op een gezonde en verantwoorde manier onder begeleiding van een ervaren coach en  sportinstructeur wilt afvallen. Of als je een doel wilt behalen qua spieropbouw. Wil je in plaats van afvallen juist in gewicht aankomen dan ben je ook op het juiste adres.


Inhoud

Er is een keuze uit drie verschillende pakketten, deze zie je hieronder staan. Alle pakketten hebben een duur van 8 weken.

 

Pakket 1 is alleen voeding zonder sporten. Het wordt aangeraden om op een andere manier voldoende te gaan bewegen om je doel uiteindelijk te behalen.

Pakket 2 is voeding en sporten in de groepslessen die Bodyshape Ameland aanbiedt. Je kunt zelf aangeven welke lessen je wilt volgen van het rooster. Er wordt aangeraden minimaal 2 keer in de week te sporten.

Pakket 3 houdt in dat je voeding kiest met personal training (PT). Je hebt  2 keer in de week PT. Wil je meer informatie over PT dan kun je dat vinden op deze site. De prijs voor pakket 3 is inclusief 2 keer PT, wil je vaker in de week PT dan komen er kosten bij.

 

Je start je 8 weken programma met een intakegesprek, zie uitleg hieronder. Elke week heb je een gesprek om zo je vragen te stellen en te bespreken hoe het gaat met de voeding en de voortgang. Deze wekelijkse gesprekken duren maximaal een half uur. Je wordt met 4 weken weer gewogen en gemeten. Heb je tussendoor vragen of even motivatie nodig dan kan je altijd bellen of appen als je niet kan wachten tot het wekelijkse gesprek. Je wordt de hele 8 weken begeleid.

 

Intakegesprek

Je hebt eerst een gesprek waarin je doel wordt besproken, waarin je aangeeft welk pakket je hebt gekozen en alle informatie die wij van je nodig hebben. Denk daarbij ook aan waar je last van hebt, blessures, ziekte e.d. Aan de hand van dit gesprek wordt er een plan voor je gemaakt en wordt je begeleid bij het halen van je doel! Na het intakegesprek wordt je gewogen en je maten opgemeten, buikomvang, armen, benen.

Sporten

Je hebt keuze uit de volgende sporten:

- Total Bodyshape

- Kickbag

- Combi les

- TRX

- Steps

- Personal training 

 

Klik op onderstaande knop om de inhoud van de lessen te bekijken

 

Contactpersoon

Voor informatie en opgave kun je contact opnemen met

Marion Brouwer-Selbach 0630261232

 

 

 

 

Klik op onderstaande knop om de prijzen te bekijken