Personal training & Duo training

Wil je graag sporten maar liever niet in een groepsles, dan is personal training (PT) wellicht een training voor jou. Je krijgt 1 op 1 training van een ervaren sportinstructeur, alle aandacht gaat naar jou. Wij gebruiken geen fitness toestellen zoals je in een fitnessruimte vindt maar we maken gebruik van verschillende sportattributen waaronder bijv. TRX, dumbells, bodypumpstang, slamball, battlerope enz. Voordat je begint met PT heb je eerst een intakegesprek met je trainer. In dit gesprek wordt besproken wat je doel is. Ook bespreken we welke tijden en dagen jou het beste uitkomen. Je kan er voor kiezen om 1 dag in de week te trainen maar natuurlijk ook meerdere dagen. Na het intake gesprek gaan we aan de slag om jouw doel te behalen!

Vind je het wel leuk om met iemand samen te trainen? Dat kan met duo training (DT), deze training is hetzelfde als PT maar dan is de training samen.

 

Wil je graag sporten maar is het lastig in verband met kinderen die thuis zijn? Geen probleem, met deze trainingen kan je je kinderen meenemen! Of ik geef de training bij jouw thuis.

 

Klik op onderstaande knop om de prijzen te bekijken